ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου για την Αντιφασιστική Σύσκεψη
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εργατική λέσχη Περιστερίου ευχαριστεί τους πολίτες, τα σωματεία, τις συλλογικότητες και τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ανοιχτή σύσκεψη με σκοπό την κοινή αντιφασιστική δράση.

Στην ανοιχτή σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη 17/10 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αναπτύχθηκε ένας γόνιμος προβληματισμός για τους τρόπους και τις μορφές δράσης, απέναντι στο φασισμό και το ρατσισμό, στις γειτονιές του Περιστερίου.

Ακούστηκαν πολλές σκέψεις και ιδέες και το πιο σημαντικό συνοδεύτηκαν από προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις. 

Προσανατολιζόμαστε σε μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση στο Περιστέρι το Σάββατο 9 Νοέμβρη. Καλούμε τα σωματεία και τις λαϊκές συλλογικότητες της πόλης να συνδράμουν στην κοινή μας προσπάθεια. 

Για το λόγο αυτό θα συναντηθούμε και πάλι την Τετάρτη 23/10 στις 18:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για να οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε τη διαδήλωση, για να αποφασίσουμε και άλλες δράσεις για το επόμενο διάστημα.

Εμείς σαν Εργατική Λέσχη Περιστερίου θα στηρίξουμε κάθε κοινή αντιφασιστική δράση που θα αποφασιστεί και από την σύσκεψη της Τετάρτης και θα δουλέψουμε στην κατεύθυνση αυτή η κοινή αντιφασιστική  δράση να έχει και συνέχεια.

Ενωμένοι ενάντια στον φασισμό και την ιδεολογία του με συντονισμένες δράσεις σε συνεργασία με σωματεία συλλόγους, σχολεία, συλλογικότητες, πόρτα πόρτα στις γειτονιές, να τον τσακίσουμε, να ανατρέψουμε τις αιτίες και τις πολιτικές που τον γεννούν. 

"H κοινωνία δε χτίζεται σε μια παλάμη που ζητιανεύει, αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μια γροθιά"