Κάλεσμα για ανοιχτή σύσκεψη αγώνα πρωτοβάθμιων σωματείων και συλλογικοτήτω
ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΕΑΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΑΓΩΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 31-10-2016, στη ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15 α 3ος όροφος ) στις 6.00 μ.μ.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ για συντονισμό, με βάση της αποφάσεις της σύσκεψης πρωτοβάθμιων σωματείων και συλλογικοτήτων 12/10, καλεί σε νέα μαζική ανοιχτή σύσκεψη αγώνα την Δευτέρα 31 Οκτώβρη
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Κυβέρνηση – κουαρτέτο έχοντας συμφωνήσει όλα τα αντεργατικά μέτρα των μνημονιακών νόμων που επιβλήθηκαν στα πλαίσια του 1ου και 2ου μνημονίου, ξεκίνησαν την υποτιθέμενη διαπραγμάτευση για την νέα σφαγή στα εργασιακά και κοινωνικά μας των δικαιώματα. Ομαδικές απολύσεις, συνδικαλιστικός νόμος, «υποκατώτατος» μισθός για τους νέους, γενικευμένη «ευελιξία» και μια σειρά άλλα αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα μεθοδεύονται με ταχύτητα τώρα… απέναντι στους εργαζομένους, συνολικά στον λαό και τη νεολαία στα πλαίσια της 2ης αξιολόγησης.
Δεν πάει άλλο, πρέπει τώρα άμεσα να οργανώσουμε τις αντιστάσεις και την συνέχεια του αγώνα μας.
Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από την .. ΓΣΣΕ και την διορισμένη διοίκηση του ΕΚΑ, την ΑΔΕΔΥ που η πλειοψηφία της αποφάσισε για ξεκάρφωμα μια απεργία τις παραμονές του συνέδριου της.
Απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε σωματείο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε κάθε αγωνιστή και αγωνιστική συλλογικότητα, εργαζομένων, ανέργων και της νεολαίας σε όλες τις ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις, να συζητήσουμε και οργανώσουμε μια πραγματικά ανυποχώρητη και συντονισμένη μάχη με όλα τα μέσα για το επόμενο διάστημα.
Καλούμε στη νέα μαζική ανοιχτή σύσκεψη αγώνα
ΔΕΥΤΕΡΑ 31-10-2016, στη ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15 α 3ος όροφος ) στις 6.00 μ.μ.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ για το συντονισμό
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : protovoulia.somateiwn@gmail.com